Minon Jäähdytinneste long life

Minon Jäähdytinneste long life pidennetylle vaihtovälille kehitetty nykyaikaisiin bensiini- ja dieselmoottoreihin soveltuva jäähdytinneste.

Category:

Minon Jäähdytinneste long life soveltuu nykyaikaisiin bensiini- ja dieselmoottoreihin. Se siirtää moottorien tuottaman hukkalämmön tehokkaasti pois moottorilohkosta, suojaa jäähdytysjärjestelmän jäätymiseltä ja estää ruostumisen sekä syöpymisen.

Nitraatti-, amiini-, fosfaatti- ja silikaattivapaa aine on suunniteltu suojaamaan erityisesti nykyaikaisia ja tehokkaita, alumiinista valmistettuja moottoreita. Minon punainen jäähdytinneste täyttää autonvalmistajien laatuvaatimukset, esim. British Standardin BS 6580:1992.

Tuote on suunniteltu pidennetyille vaihtoväleille, jotka yleisesti ovat vähintään 4 vuotta, riippuen moottorivalmistajan suosituksesta. Jäähdytysnestettä ei suositella sekoitettavaksi muiden nesteiden kanssa. Onkin yleensä aihetta vaihtaa kaikki nesteet kerralla, varsinkin, jollei ole täyttä varmuutta aiemmin käytetystä laadusta. Sekoitussuhteeksi suositellaan 1:1, jolla varmistetaan ympärivuotinen toimivuus.

Soveltuu myös moottoreille joissa alumiiniosia.

ÖKL:n, BS:n, AFNOR:n, ASTM:n, NC:n, ONORM:n hyväksymä.

PH n.8,6 (50% ~PH 8).

Pakkauskoot:

25L, 200L ja 1000L.

Suositeltavat laimennussuhteet veteen sekoitettuna:
– 40% Pakkaskestävyys -25°c
– 50% Pakkaskestävyys -38°c
– 68% Pakkaskestävyys -69°c

Sisältää: Monoetyleeniglykoli