Minon Pika-asfaltti

Minon Pika-Asfaltti on helppokäyttöinen asfaltinpaikkamassa, joka sopii asfaltin korjaamiseen, reunakivien tai perustuksien ja asfaltin välin täyttämiseen yms. kohteisiin.

Category:

Minon Pika-asfaltti on erittäin helppokäyttöinen asfaltinpaikkuumassa. Korjaa asfaltti itse – säästät aikaa ja rahaa. Tällä tuotteella onnistut asfaltinpaikkauksissa aina!

Minon Pika-Asfaltti – asfaltinpaikkamassa sopii asfaltin korjaamiseen, reunakivien tai perustuksien ja asfaltin välin täyttämiseen yms. kohteisiin.

Tuote on erittäin sitkeä ja elastinen, se kestää kovaa kulutusta, kestävyys on sama kuin kuuma-asfaltin. Paikkaus on valmis käytettäväksi miltei välittömästi. Kätevän pakkauksen asioista tuotetta on helpompi käyttää kuin säkkitavaraa.

Pieni raekoko takaa murenemattomuuden ja vahva sidosaine estää veden yms. pääsyn rakeiden väliin. Syviä kuoppia paikattaessa suositellaan, että paikka täytetään hieman
ympäröivää asfalttia korkeammaksi, sitten paikan päälle asetetaan lauta / vanerinkappale tms. jonka yli ajetaan autolla. Siten paikka tiivistyy ja siitä tulee kestävä.

Ominaisuudet:

  • Kätevä, suljettava pakkaus
  • Sitkeä, Elastinen
  • Kestää kovaa kulutusta
  • Ei vaadi lämmittämistä
  • Toimii myös märällä pinnalla
  • Erinomainen valokaapelikorjauksiin
  • Raekoko 0 – 4 mm.

Pakkauskoot:

25kg astia.

Tällä aineella et voi epäonnistua asfaltin paikkauksessa! Ei vaadi esilämmitystä. Heti valmis – ei vaadi kuivumisaikaa.

Tuote on pakattu kannelliseen astiaan, joten purkillista ei tarvitse käyttää yhdellä kertaa. Kaada ämpäristä suoraan (tai ota lapiolla) paikattavaan kohteeseen ja tamppaa se tasaiseksi.

Kahden sentin kerros riittää, että massa pysyy paikallaan. Minon Pika-Asfaltti tarttuu märissäkin olosuhteissa ja myös pakkasessa aina -15C asti, kunhan itse paikka-aine on säilytetty lämpimässä.

Suoja-ainetta ei tarvitse poistaa ennen koneen tai laitteen käyttöönottoa.

Lataa tuotekortti Minon Pika-asfaltti