Tuotteet

tuotteet-pesu

Ammattikäyttöön suunnitellut Minon tuotteet on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin. Ne kestävät purevat pakkaset siinä missä kesäiset helteetkin tuotteiden tehokkuuden tai toimivuuden kärsimättä.

Teemme tuotteita useille eri toimialoille. Suurimpina tuoteryhminä voidaan mainita ajoneuvokemikaalit, siivousaineet, kiinteistönhuoltokemikaalit sekä teollisuuden puhdistuskemikaalit ja voiteluaineet.

Tuotekehityksemme tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Tuotteita kehitetään jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen ja käyttäjäkokemusten perusteella. Ja jos valikoimasta ei löydy sopivaa tuotetta, sellainen tehdään.

Eli, jos valikoimastamme ei löydy tarpeisiisi soveltuvaa puhdistusainetta tai -kemikaalia, ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva tuote.

aerosoli_300_200

Aerosolit

Aerosolipurkkeihin pakattuja tuotteitamme on helppo käyttää ja kätevä kuljettaa mukana. Aerosoli levittyy tasaisesti ja tunkeutuu pienempiinkin koloihin.

Lue lisää

tuotteet-kiito

Puhdistusaineet

Kaikki valikoimissamme olevat puhdistusaineet ovat testattuja ja ympäristöystävällisiä. Laajasta valikoimastamme löytyy sopivat puhdistusaineet suurteollisuuden tarpeista pienten yritysten tarpeisiin asti.

Lue lisää

tuotteet-voiteluaineet

Voiteluaineet

Minonin voiteluaineet soveltuvat erilaisten koneiden ja laitteiden voiteluun. Voiteluaineita on saatavilla 400 g patruunoissa ja 18 kg astioissa sekä aerosoleina.

Lue lisää

tuotteet-muut

Muut tuotteet

Puhdistus- ja voiteluaineiden lisäksi tuotevalikoimastamme löytyy ammattikäyttöön tarkoitettuja kemikaalituotteita kuten jäänsulatusrakeita, jäähdytinnesteitä sekä kone- ja laitesuojia.

Lue lisää